Partner na hitrem zmen ku

Možnosti, da bi na šli partn erja na hitr e m zmenku, so bolj klavrne. Pa vendarle so. Najbolj uspešni so mladi in lepi, saj proces hitre izbire (nekatere internetne strani obljubljajo preskakovanje iskric med partnerjema v borih osmih minutah) pač spodbuja površne ocene, ki kajpak izključujejo vse, katerih čari se skrivajo pod gubicami. Prav takšno ocenjevanje se zgodi ob slehernem srečanju. Videz je pač najbolj očiten kazalec biološkega stanja, tako se začne ocenjevanje človeka, ki ga srečamo prvič. Todd in Geoffrey z univerze v Novi Mehiki opisujeta dvorjenje kot serijo testov, ki jih mora uspešno izpolniti vsak od partnerjev za zadovoljstvo drugega, če naj bi se zveza nadaljevala. Z izjemnimi omejitvami ne le časa, marveč tudi intimnosti pri hitrih zmenkih, smo omejeni le na telesne čare. Ali z drugimi besedami: zmenki na hitro so prvi vtis, več prvih vtisov. Prav to je to, kar tisti, ki se odločajo zanje, tudi hočejo. Agencije, ki se ukvarjajo z zmenki na hitro, ljudem ponujajo, kar iščejo. Čeprav je izbira med 20 ali 30 posamezniki težka in se zaradi časovne omejitve ljudje morebiti res bolj osredotočajo na videz, se vračajo po še. Pričakovanje dobiti tisto, kar zares hočem, je pač močnejše kot frustracija, ki jo sproži poraz.

Ljubezenski stroj

Ne veste, kako bi pritegnili žensko? Ponujamo namig: veliko kratkih besed spodbude in dopustite vendar ženski, naj govori. To sta, pravijo raziskovalci z Inštituta za tehnologijo v Massachusettsu, ključna koraka k osvojitvi. Sandy in kolegi so analizirali pogovore med hitrimi zmenki in našli metodo za napovedovanje, ali sta si dva všeč. Potem so to prenesli na računalniški program, dlančnik na zmenku pa kaže, kako vam gre – tisti hip. Vsi sodelujoči so dobili mikrofon in slušalke, priključene na dlančnik. Raziskovalci niso študirali vsebine pogovora, marveč so merili trajanje govora posameznika, glasnost in barvo glasu ter kako pogosto drugi prekine govor prvega. Gre za obliko verbalne telesne govorice, nekakšni vokalni ekvivalent prekrižanih nog ali rok. Eno od znamenj privlačnosti je število medklicev v pogovoru, tipične besede so okej, nadaljuj, razumem. Nekateri so jih v petih minutah uporabili 30, drugi le pet. Če so moški uporabljali več teh besed, so ženske ob koncu zmenka rade govorile o privlačnosti. Ljudje bi se torej lahko naučili uporabljati svoj glas in namesto neartikuliranih zvokov iz sebe raje spuščali žametne besede. Čeprav to še ne pomeni nujno zapeljevanja. A gre poskusiti, saj škoditi ne more.

In case you're interested in knowing more info on online printing services, stop by https://printsteals.com

Apply FREE with no obligation. You will get approved even if you have damaged credit. Car financing is NewCarCanada.ca job. They provide a loan you need for the vehicle you want.

A website like https://nepalartcraft.com will provide you with the highest quality in the industry.

The professional company printingservicessingapore provides all the information on printing company.

A website like https://lasitlaser.com will provide you with the highest quality in the industry.