Marketing
 

Organizator je predavanje napovedoval kot marketinški dogodek leta, kot ekskluzivni in najintenzivnejši marketinški izobraževalni program, ki je bil kdaj koli izveden pri nas na temo, kako z učinkovitim marketingom povečati prodajo in pospešiti rast podjetja. V brošuri in v skrbno pripravljenih pismih so napovedovali enega najbriljantnejših svetovnih marketinških predavateljev, ameriško legendo direktnega marketinga.

Prvič razkril svoje dobičkonosne marketinške strategije in skrbno varovane marketinške skrivnosti. Organizator je tudi obljubljal, da se bodo udeleženci samo v enem dnevu naučili, kako svoje marketinške materiale preoblikovati v učinkovita porničislovna sredstva, ki bodo zasula poštne predale njihovih podjetij z naročili, preobremenila njihove telefonske linije in jim prinesla številne nove posle preko spletnih strani. Vnaprej je potolažil tudi nejeverne z zagotovitvijo, da je izvrsten predavatelj in mentor, ki je pomagal poslovnežem in podjetjem širom po svetu maksimizirati odzive na marketinške akcije. V brošuri, ki je napovedovala dogodek, smo izvedeli, da korporacije plačujejo za njegove svetovalne storitve pri oblikovanju marketinških strategij, oglaševalskih kampanj in izobraževalnih programov od 200.000 do 400.000 ameriških dolarjev na leto, kotizacija za njegove konference pa se giblje med 5.000 in 10.000 dolarjev.

como saber donde comprar trafico web para cpa, adsense o clickbank. in Adwords, Facebook y otras formas de publicidad paga satta matka